Babymatras.net

De nummer een website van Nederland over babymatrassen!

Foto door Suke Tran op Unsplash

Sleep Safe Pack Evolution – Kindermatras als beste getest! Maat - 60×120 (ledikant)

Door Sarah Wagener op 5 augustus 2019

Baby’tjes kunnen hun lichaamstemperatuur zelf nog niet regelen. Tijdens het slapen is het dan ook belangrijk dat ze niet te warm of niet te koud krijgen in bed en dat ze niet liggen te zweten. Een goede matras isoleert de warmte en is vochtdoorlatend.

Beschrijving van de Sleep Safe Pack Evolution kindermatras.

Aerosleep babymatras Evolution Pack 60 x 120De Sleep Safe Pack Evolution van AeroSleep is geen goedkope babymatras. Je betaalt er ongeveer 143 euro voor. Dat is een behoorlijk bedrag, maar je haalt er dan ook een exclusieve en comfortabele matras mee in huis. De vulling van deze matras bestaat uit koudschuim. Dit materiaal zorgt voor een optimale ondersteuning van het lichaampje van je baby. Deze matras is niet alleen zacht, maar ook bijzonder stevig en duurzaam. Rond deze matras zit standaard een unieke matrasbeschermer die je kunt afritsen en wassen op 60°. De matrasbeschermer heeft een unieke 3D-honingraatstructuur zodat je baby eigenlijk op een luchtlaagje ligt die je baby zijn temperatuur regelt. De speciale absorptielaag van deze matrasbeschermer houdt vocht vast zodat de matras schoon blijft bij eventuele ongelukjes. Zowel de matras als de matrasbeschermer voldoen aan de Oeko-tex 100 veiligheidsvereisten.

Voordelen

  • De matraskern van koudschuim zorgt voor extra ondersteuning tijdens het slapen.
  • Deze babymatras heeft een unieke matrasbeschermer.
  • De matrasbeschermer kun je wassen op 60° waardoor bacteriën geen kans krijgen.
  • De 3D-honingraatstructuur van de matrasbeschermer zorgt voor optimale ventilatie.

Nadelen

  • Qua kwaliteit is dit een uitstekende babymatras, maar je betaalt er vrij veel voor.

Voor wie is de Sleep Safe Pack Evolution – Kindermatras geschikt?

De Sleep Safe Pack Evolution – Kindermatras is een dure, maar heel kwaliteitsvolle babymatras. De lichamelijke ontwikkeling van je kleintje is van het grootste belang en een matras die tijdens het slapen de nodige ondersteuning biedt is hierbij heel belangrijk. Voor kleine baby’s die zelf hun lichaamstemperatuur nog niet kunnen regelen is de Sleep Safe Pack Evolution mede dankzij de bijzondere matrasbeschermer de ideale matras.

Over het merk AeroSleep

AeroSleep is een Belgisch bedrijf dat al meer dan 20 jaar veilige slaapproducten voor kinderen ontwikkelt. Slaapcomfort en slaapveiligheid staat bij de productontwikkeling op de eerste plaats en ook innovatie op het vlak van een veilige nachtrust voor kinderen is een van de prioriteiten van het bedrijf. Leuk om weten is dat het bedrijf ook aan de kinderen in derdewereldlanden denkt. Af en toe steunt AeroSleep er projecten die bijdragen aan het comfort en de veiligheid van de kinderen in die landen.

Sarah Wagener

De juiste matras voor haar baby te vinden bleek een heel gepuzzel. Om dit voor andere ouders te besparen heeft ze deze blog opgericht.