Babymatras.net

De nummer een website van Nederland over babymatrassen!

Foto door Nyana Stoica op Unsplash

Ledikant Matras 60x120x10 cm-SG25-Anti-allergische wasbare hoes met rits.

Door Sarah Wagener op 5 augustus 2019

Iedereen weet dat een goede nachtrust verkwikkend is. Dit geldt niet alleen voor volwassen, maar net zo goed voor baby’s en kinderen. Zowel voor volwassenen als kinderen is het heel belangrijk dat een matras de nodige ondersteuning aan het lichaam geeft. Een goede babymatras is dan ook heel belangrijk voor de lichamelijke ontwikkeling van je kleintje.

Beschrijving van de Ledikant Matras 60x120x10 cm-SG25-Anti-allergische wasbare hoes met rits.

Princessmatrassen Ledikantmatras - 60x120x10 cm - SG25 - Anti-allergischDe Ledikant Matras van het merk Princess dekbedden is 60 cm breed en 120 cm lang en past hiermee perfect in de meeste babybedjes. Deze matras past ook op elke matrasbodem. De binnenkant bestaat uit Poly Comfort schuim. Rond de matras zit een afneembare ecru anti-allergische beschermdoek die je kunt wassen. Geen probleem dus als je kleintje eens een ongelukje heeft in bed. De matras is 10 cm dik en waarborgt alle ondersteuning die een klein babylichaampje nodig heeft. Het is een matras met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Voordelen

  • Deze matras is zowel zacht als stevig.
  • De Ledikant Matras van Princess dekbedden past in vrijwel elk baby-bedje.
  • De hoes kun je makkelijk afnemen en wassen.
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Nadelen

  • Bij het openen van de doos ruikt de matras naar plastic. Na gebruik neemt deze geur echter al snel af.

Voor wie is de Ledikant Matras van Princess dekbedden geschikt?

Elke ouder die op zoek is naar een zachte en tegelijkertijd stevige babymatras zal zeer tevreden zijn over de Ledikant Matras van het merk Princess dekbedden. Het is een babymatras met een heel goede prijs/kwaliteitsverhouding waarop baby’s en peuters zalig slapen.

Over het merk Princess dekbedden

Princess dekbedden is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in alles wat bijdraagt aan een goede nachtrust. Je vindt er zowel matrassen, dekbedden, dekbedovertrekken als allerlei andere slaapaccessoires, zowel voor volwassenen als voor baby’s en kinderen. Het bedrijf staat gekend om de zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding van alle producten.

Sarah Wagener

De juiste matras voor haar baby te vinden bleek een heel gepuzzel. Om dit voor andere ouders te besparen heeft ze deze blog opgericht.