Babymatras.net

De nummer een website van Nederland over babymatrassen!

Foto door Fé Ngô op Unsplash

Kekk Opvouwbaar Matras 60 X 120 3 Fold

Door Sarah Wagener op 5 augustus 2019

Ook als je met je baby op stap gaat wil je natuurlijk dat je kleintje comfortabel ligt. Comfortabel slapen betekent immers goed slapen zodat je kleintje de volgende dag weer uitgerust aan een nieuwe dag kan beginnen.

Beschrijving van het Kekk Opvouwbaar Matras 60 X 120 3 Fold

KEES Opvouwbaar Baby Matras - 60x120 cm - 3 FoldHet Kekk Opvouwbaar Matras is door zijn afmetingen (60 cm op 120 cm) perfect geschikt voor een campingbedje. Deze babymatras heeft drie groeven waardoor je deze makkelijk kan samenvouwen om met je mee te nemen. Bovendien krijg je bij de aankoop van deze matras een handige draagtas. De matras is 6 cm dik en hiermee voldoende dik om in een campingbedje comfortabel op te slapen. De buitenkant van deze matras bestaat uit katoen, de binnenkant uit polyether schuim.

Voordelen

  • Je kunt deze matras makkelijk overal met je meenemen; deze is licht en opvouwbaar.
  • Deze matras past perfect in de meeste campingbedjes.
  • Bij deze matras hoort een handige draagtas.

Nadelen

  • De hoes kun je niet afritsen.

Voor wie is het Kekk Opvouwbaar Matras geschikt?

Het Kekk Opvouwbaar Matras is het ideale matras als je kleintje vaak uit gaat logeren of als je met je kleintje op vakantie gaat. Op vakantiebestemmingen zijn er meestal wel camping- of babybedjes verkrijgbaar, maar vaak hebben deze geen stevige matras waardoor je kleintje slecht slaapt. Dit matras van Kees waarborgt een verkwikkende (nacht)rust.

Over het merk Kees

Het Nederlandse bedrijf Happy Baby is verdeler van de Kees / Kekk babyproducten. Het bedrijf draait al zo’n 35 jaar mee op markt van baby- en kinderartikelen en staat garant voor kwaliteitsvolle producten die ontwikkeld werden volgens de geldende Europese normen. Alle hun producten staan bekend om een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Sarah Wagener

De juiste matras voor haar baby te vinden bleek een heel gepuzzel. Om dit voor andere ouders te besparen heeft ze deze blog opgericht.