Babymatras.net

De nummer een website van Nederland over babymatrassen!

Foto door Manuel Schinner op Unsplash

DUVATEX – Kindermatras poly – 120x60x10cm – Ecru

Door Sarah Wagener op 5 augustus 2019

Goede slaapgewoontes en een goede nachtrust zijn voor baby’s en kinderen van essentieel belang. Wist je dat kinderen die op jonge leeftijd slecht slapen hier jarenlang de gevolgen kunnen van dragen? Een goede matras waarop je baby comfortabel slaapt is dus van het grootste belang, niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Beschrijving van de DUVATEX Kindermatras poly 120x60x10cm – Ecru

ABZ baby matras poly - 120x60x10 cmDe Duvatex Kindermatras poly is geschikt voor kinderbedjes van 60 cm op 120 cm. De dikte van deze matras bedraagt 10 cm. De vulling bestaat uit polyether die het lichaam van je kleintje extra stevigheid geeft tijdens het slapen. De buitenkant is gemaakt van damast. Interessant is dat deze matras speciaal behandeld werd tegen huisstofmijt waardoor allergieën geen kans krijgen. Het is een heel comfortabele matras die voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen.

Voordelen

  • De matras is lekker stevig en comfortabel voor je kleintje.
  • Deze matras is door de standaardafmetingen geschikt voor elk kinderbedje.

Nadelen

  • De hoes van deze matras is niet afneembaar.

Voor wie is de Duvatex Kindermatras poly geschikt?

De Duvatex kindermatras poly is perfect geschikt voor een standaard kinderbedje. Baby’s en peuters zullen op deze matras kunnen genieten van een deugddoende nachtrust.

Over het merk Duvatex

Het Belgische bedrijf Duvatex werd in het jaar 1993 opgericht en is sindsdien een van de marktleiders op het gebied van slaapcomfort. Alle producten die ze ontwikkelen staan voor degelijke kwaliteit. Eigenlijk is het bedrijf gespecialiseerd in allerlei beddengoed voor volwassenen, maar dankzij hun jarenlange ervaring hebben zij zich de laatste jaren ook kunnen toeleggen op het slaapcomfort van baby’s en kinderen.

Sarah Wagener

De juiste matras voor haar baby te vinden bleek een heel gepuzzel. Om dit voor andere ouders te besparen heeft ze deze blog opgericht.