Babymatras.net

De nummer een website van Nederland over babymatrassen!

Foto door Picsea op Unsplash

Comfort HR40 Koudschuim Kindermatras -70×140 x10-cm-Anti-allergische wasbare hoes met rits.

Door Sarah Wagener op 5 augustus 2019

Goed slapen is heel belangrijk voor kinderen. Baby’tjes slapen nog het grootste deel van de dag en ook peuters hebben af en toe nog een dutje nodig. Kleine kinderen brengen dus relatief veel tijd in bed door. Net daarom is het heel belangrijk dat ze comfortabel liggen in hun wiegje of bedje. Een goede babymatras is tegelijkertijd zacht en stevig.

Beschrijving van de Comfort HR40 Koudschuim Kindermatras

Comfort HR40 Koudschuim Kindermatras -70x140 x10-cm - Anti-allergische wasbare hoesDe Comfort HR40 koudschuim kindermatras is dankzij zijn vulling van koudschuim een heel comfortabele matras voor je kleintje. Koudschuim is niet alleen een heel veerkrachtig materiaal, maar heeft ook ademende eigenschappen. Op deze matras zal je baby of peuter zalig slapen. Door de anti-allergische eigenschappen is deze matras bijzonder geschikt voor kinderen met bepaalde allergieën. Deze matras onderging ook een veilige behandeling tegen huisstofmijt. De dubbele hoes kun je makkelijk van de matras afnemen en wassen op 30°. Je kleintje ligt op deze matras dus niet alleen heel comfortabel, maar ook altijd proper.

Voordelen

  • De Comfort HR40 koudschuim matras is bijzonder comfortabel.
  • Deze matras onderging een anti-huisstofmijt behandeling en heeft anti-allergische eigenschappen.
  • De dubbele hoes kun je makkelijk afnemen en wassen op 30°.

Nadelen

  • Deze babymatras is eerder geschikt voor een groot babybed.

Voor wie is de Comfort HR40 Koudschuim Kindermatras -70×140 x10-cm-Anti-allergische wasbare hoes met rits.

Door zijn ruime afmetingen is de Comfort HR Koudschuim kindermatras eerder geschikt voor een groot babyledikant en dus voor baby’s vanaf 6 maanden. Het is een heel comfortabele matras die de goede nachtrust van je kleintje perfect waarborgt.

Over het merk Comfort HR40

Deze matras werd geproduceerd in Nederland. HR40 staat voor het gewicht van het schuim en is vergelijkbaar met het soortelijk gewicht. Een waarde van HR40 betekent dat dit koudschuim 40 kg per kubieke meter weegt.

Sarah Wagener

De juiste matras voor haar baby te vinden bleek een heel gepuzzel. Om dit voor andere ouders te besparen heeft ze deze blog opgericht.