Babymatras.net

De nummer een website van Nederland over babymatrassen!

Foto door Michal Bar Haim op Unsplash

Boxmatras – Parkmatras met wasbare hoes – 95 x 75 cm

Door Sarah Wagener op 5 augustus 2019

Een baby slaapt gemiddeld zo’n 14 tot 18 uur per dag. Net omdat een baby zoveel tijd in zijn bedje of wiegje doorbrengt is het belangrijk dat hij dit in de meest comfortabele omstandigheden kan doen. Een goede babymatras is dan ook heel belangrijk.

Beschrijving van de ABZ Boxmatras Parkmatras met wasbare hoes 95 x 75 cm

ABZ Baby Matras met wasbare hoes - 95x75x6 cm - WitDe ABZ Boxmatras – Parkmatras is een ideale matras om het comfort van je kleintje ook op andere plaatsen dan in zijn bedje of wiegje te waarborgen. Door zijn afmetingen (95 cm op 75 cm) is deze babymatras perfect geschikt om in een box te leggen. Zo zit je kleintje niet alleen lekker zacht om te spelen, maar ligt het ook comfortabel als het in zijn box in slaap valt. Deze matras is slechts 6 cm dik, maar het materiaal is bijzonder stevig zodat je kleintje deze niet kan optillen en onder de matras kan geraken. Rond de matras zit een afneembare hoes uit badstof met ritssluiting. Deze kun je makkelijk van de matras halen en in de wasmachine wassen op 40°. Deze hoes beschikt over een anti-allergisch laagje zodat allerlei bacteriën en huisstofmijt de kans niet krijgen om te woekeren in de matras.

Voordelen

  • Door zijn afmetingen is deze matras perfect geschikt voor een box.
  • De ABZ Boxmatras is slechts 6 cm dik zodat je deze makkelijk kunt verleggen.
  • Het materiaal is heel stevig waardoor kindjes deze matras niet kunnen optillen.
  • De hoes kun je gewoon in de machine wassen op 40°.

Nadelen

  • Voor sommige boxen is deze matras eerder aan de kleine kant.

Voor wie is de ABZ Boxmatras – Parkmatras geschikt?

De ABZ Boxmatras is een ideale matras om in een box te leggen. Voor een bedje of een wiegje is deze matras omwille van zijn afmetingen niet geschikt. Een matras in een box is altijd interessant. Van al dat spelen wordt een baby of een peuter immers snel moe. Met een ABZ Boxmatras kan je je kleintje gerust in zijn box laten slapen en hoef je hem niet wakker te maken om in zijn bedje te leggen.

Over het merk ABZ

Het merk ABZ is gespecialiseerd in baby- en kindermatrassen. Het bedrijf maakt voor de ontwikkeling van deze matrassen gebruik van kindvriendelijke materialen die ook milieuvriendelijk zijn. Alle materialen worden vervaardigd in de Europese Unie en zijn Öko gecertificeerd.

Sarah Wagener

De juiste matras voor haar baby te vinden bleek een heel gepuzzel. Om dit voor andere ouders te besparen heeft ze deze blog opgericht.