Babymatras.net

De nummer een website van Nederland over babymatrassen!

Foto door Gigin Krishnan op Unsplash

Bebies First – Boxmatras van Cabino – 76 x 95 cm

Door Sarah Wagener op 5 augustus 2019

Bij baby’s en kinderen is het effect van onvoldoende slaap veel groter dan bij volwassenen. Een baby of een peuter die goed slaapt zal veel vrolijker zijn, beter eten en sommige wetenschappers beweren zelfs dat baby’s en peuters die goed slapen uitgroeien tot intelligentere volwassenen.

Beschrijving van de Bebies First Boxmatras

Bebies First Boxmatras - 76x95 cmDe Bebies First – Boxmatras werd speciaal ontwikkeld om in een box te leggen. Ook hier valt je kleintje immers vaak in slaap en dan wil je natuurlijk dat het comfortabel ligt. Met een dekentje over je baby heen ligt je kleintje op deze boxmatras net zo comfortabel als in zijn wiegje of zijn bedje. Deze boxmatras is soepel en veerkrachtig en geeft je kleintje tijdens het slapen in zijn box voldoende steun. De vulling bestaat uit polyester, de buitenkant is gemaakt van katoen.

Voordelen

  • Deze boxmatras past perfect in vrijwel elke box.
  • Het is een stevige boxmatras waarop je kleintje comfortabel slaapt.
  • Je koopt de boxmatras van Bebies first aan voor net geen 20 euro.

Nadelen

  • De hoes kan niet van de matras geritst worden.

Voor wie is de Bebies First – Boxmatras geschikt?

Een baby of een peuter kan behoorlijk moe worden van het spelen in zijn box. Als je kleintje in slaap gevallen is in zijn box, dan wil je het niet altijd naar zijn bedje dragen. Baby’s en peuters die wakker gemaakt worden kunnen immers behoorlijk chagrijnig zijn. De Bebies First boxmatras is stevig genoeg om je baby of peuter op een comfortabele manier te laten slapen in zijn box.

Over het merk Cabino

Cabino produceert allerhande baby- en kinderartikelen, gaande van boxmatrassen over looprekjes tot heuse kinderwagens. Gebruiksvriendelijkheid voor een redelijke prijs staat bij Cabino voorop.

Sarah Wagener

De juiste matras voor haar baby te vinden bleek een heel gepuzzel. Om dit voor andere ouders te besparen heeft ze deze blog opgericht.