Babymatras.net

De nummer een website van Nederland over babymatrassen!

Foto door Shelby Miller op Unsplash

Baby/kleuter matras IKE 70×140

Door Sarah Wagener op 5 augustus 2019

Tijdens het slapen rusten kinderen zowel lichamelijk als geestelijk uit. Lichamelijk ontspannen hun spieren zich zodat ze de volgende dag weer in topvorm zijn. Op geestelijk vlak worden tijdens de slaap de indrukken van de voorbije dag verwerkt. Een goede nachtrust is dus heel belangrijk.

Beschrijving van de Baby/kleuter matras IKE 70 x 140 van MatrasDirect

Babymatras IKE - 70x140 cmDe baby/kleutermatras IKE van MatrasDirect is 70 cm breed en 140 cm lang wat deze matras geschikt maakt voor de wat grotere baby-en kinderbedjes. De buitenkant van deze matras bestaat uit katoen met polyamide, de binnenkant is gemaakt van polyether. Deze matras wordt geleverd met een afneembare anti-allergische matrashoes die je kunt wassen op 40°. Deze IKE matras is een eenvoudige en vrij goedkope matras die je kleintje een zalige nachtrust zal bezorgen.

Voordelen

  • Heel interessant is de anti-allergische hoes.
  • Makkelijk is dat je de hoes kunt afritsen en wassen op 40°.
  • Het is een eenvoudige matras met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Nadelen

  • Sommige ouders vinden deze matras wat te hard.

Voor wie is de baby/kleuter matras IKE geschikt?

Ouders die op zoek zijn naar een eenvoudige, niet al te dure maar toch degelijke matras zullen heel tevreden zijn over de Baby/kleutermatras IKE van MatrasDirect. Zowel baby’s als peuters slapen zalig op deze matras zodat ze ’s morgens opgewekt aan een nieuwe dag vol avonturen kunnen beginnen.

Over het merk MatrasDirect

MatrasDirect is een online winkel gespecialiseerd in alles wat met slapen te maken heeft. Dit bedrijf verdeelt allerlei beddengoed zoals dekbedden, matrassen, boxsprings enz… In hun collectie vind je zowel artikelen voor baby’s en kinderen als voor volwassenen.

Sarah Wagener

De juiste matras voor haar baby te vinden bleek een heel gepuzzel. Om dit voor andere ouders te besparen heeft ze deze blog opgericht.