Babymatras.net

De nummer een website van Nederland over babymatrassen!

Foto door Nyana Stoica op Unsplash

ABZ Thermocare – Kindermatras 60x120x11 cm

Door Sarah Wagener op 5 augustus 2019

Tijdens het slapen is het belangrijk dat het hele lichaam van je kindje goed ondersteund wordt. Een goede ondersteuning zal de nachtrust van je kleintje waarborgen en voorkomt allerlei lichamelijke problemen op latere leeftijd.

Beschrijving van de ABZ Thermocare Kindermatras

ABZ Thermocare - Kindermatras 60x120x11 cmDe vulling van de ABZ Thermocare Kindermatras bestaat uit memoryfoam. Dit schuim heeft als bijzondere eigenschap dat het zich perfect aanpast aan het lichaam van je kindje. De ABZ Thermocare matras is een stevige, dikke en duurzame matras die voorzien is van extra luchtkanalen voor een perfecte ventilatie. Deze matras is 60 cm breed en 120 cm lang en hiermee perfect geschikt voor een kinderbedje. Bijzonder aan deze matras is de dikte. Met 12 cm is deze dikker dan de meeste baby- en kindermatrassen. De hoes kun je makkelijk afritsen en wassen op maximaal 40°. Zo blijft je matras altijd hygiënisch schoon.

Voordelen

  • De ABZ Thermocare is een stevige en comfortabele matras.
  • Het memoryfoam zorgt voor een perfecte ondersteuning van het lichaam van je kindje.
  • Binnenin de vulling zitten luchtkanalen die zorgen voor een goede ventilatie.
  • De afneembare hoes kun je wassen op 40°.

Nadelen

  • Deze matras is niet goedkoop. Je betaalt er gemiddeld 109 euro voor.

Voor wie is de ABZ Thermocare kindermatras geschikt?

De ABZ Thermocare kindermatras is zowel voor baby’s als peuters geschikt. De vulling van koudschuim is heel comfortabel omdat deze een grote veerkracht heeft. Heel bijzonder is dat deze matras zodanig werd ontwikkeld dat die een plat hoofdje bij baby’s kan voorkomen.

Over het merk ABZ Thermocare

ABZ is een Belgische matrassenfabrikant die al sedert 1921 matrassen ontwerpt en produceert. Dit bedrijf concentreert zich vooral op baby-, kinder- en tienermatrassen. Kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en hygiëne zijn de kernwoorden van dit bedrijf. Ook anti-allergisch slaapcomfort staat bij deze fabrikant voorop en al hun producten werden volgens de öko-tex 100 klasse 1 norm getest.

Sarah Wagener

De juiste matras voor haar baby te vinden bleek een heel gepuzzel. Om dit voor andere ouders te besparen heeft ze deze blog opgericht.