Babymatras.net

De nummer een website van Nederland over babymatrassen!

Foto door Gustavo Cultivo op Unsplash

ABZ HR40 Comtex – ledikantmatras – 60×120 cm

Door Sarah Wagener op 5 augustus 2019

Baby’s en peuters hebben veel slaap nodig om zich gezond te ontwikkelen. Een goed verluchte en niet te warme kamer draagt bij aan een goede nachtrust en ook vaste bedrituelen zijn belangrijk om goed te slapen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je kindje comfortabel in zijn bedje ligt. En daarbij speelt een goede babymatras een grote rol.

Beschrijving van de ABZ HR40 Comtex – ledikantmatras

ABZ HR40 Comtex Ledikantmatras - 60x120 cmDe ABZ HR 40 Comtex ledikantmatras is gemaakt van koudschuim. Koudschuim geeft omwille van zijn veerkrachtige eigenschappen een heel comfortabel gevoel tijdens het slapen. De buitenkant van deze matras bestaat uit 67% katoen en 33% polyester en kun je makkelijk afritsen en wassen in de wasmachine. Voor deze babymatras heb je dus geen extra matrasbeschermer nodig. Bijzonder aan de ABZ HR40 Comtex babymatras is de warmtehoudende laag. Deze matras is 60 cm breed, 120 cm lang en 11 cm dik.

Voordelen

  • Het koudschuim zorgt voor een heel comfortabel gevoel tijdens het slapen.
  • Deze matras heeft een afneembare hoes die je kunt wassen op 40°.
  • De warmtehoudende laag zorgt voor extra slaapcomfort.

Nadelen

  • Matrassen uit koudschuim zijn over het algemeen duurder dan andere matrassen.

Voor wie is de ABZ HR40 Comtex ledikantmatras geschikt?

Op de ABZ HR40 Comtex ledikantmatras zal je kleintje heerlijk comfortabel slapen. Het koudschuim heeft immers veerkrachtige eigenschappen die bijdragen aan het algemene slaapcomfort. Deze matras heeft een afritsbare hoes waardoor ongelukjes tijdens het slapen helemaal geen probleem zijn.

Over het merk ABZ

Het Belgische bedrijf ABZ is gespecialiseerd in kindermatrassen. Je kunt er zowel matrassen in standaardafmetingen verkrijgen als op maat gemaakte matrassen. Net omwille van hun specialisatie in baby- en kindermatrassen zijn zij een van de marktleiders op dit gebied. ABZ maakt uitsluitend gebruik van kindvriendelijke materialen die Oko-gecertificeerd zijn.

Sarah Wagener

De juiste matras voor haar baby te vinden bleek een heel gepuzzel. Om dit voor andere ouders te besparen heeft ze deze blog opgericht.