Babymatras.net

De nummer een website van Nederland over babymatrassen!

Foto door Gigin Krishnan op Unsplash

Een goedkope babymatras

Door Sarah Wagener op 5 augustus 2019

Hoewel op het slaapcomfort van je kleintje eigenlijk geen prijs staat ben je soms toch gebonden aan een bepaald budget voor het inrichten van de kinderkamer. Bij de komst van een baby moet je immers heel wat babyspulletjes in huis halen.

Een goedkope babymatras betekent niet noodzakelijk dat je kleintje er minder comfortabel op ligt. Ook babymatrassen waar je niet zoveel voor betaalt kunnen van een prima kwaliteit zijn. Heel vaak zit de hoge prijs hem ook in een bepaald merk. Zo betaal je voor een babymatras van een bekend merk heel wat meer dan voor een babymatras van een huismerk. Wij gingen op zoek naar enkele babymatrassen met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Babymatras Bambino 4 kids 60×120 cm

TrendZzz Babymatras Bambino 4 kids - 60x120 cmDe babymatras Bambino 4 kids is 60 cm breed en 120 cm lang en past hiermee in een standaard babybedje. De vulling van deze babymatras bestaat uit polyether, de hoes uit badstof die je makkelijk van de matras kunt afritsen en wassen op 40°. Zo blijft de matras zelf altijd hygiënisch schoon. Deze babymatras heeft een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Je betaalt er net geen 30 euro voor.

Ledikant matras Baninni Classic BN400 60×120

Ledikant matras Baninni Classic BN400 - 60x120De vulling van de Baninni Classic babymatras BN400 bestaat uit polyether en is geschikt voor standaard babybedjes. Ook in een campingbedje past deze matras perfect. Deze matras heeft standaardafmetingen qua breedte en lengte en is 10 cm dik. De dichtheid van de polyether vulling is 18 kg/m³ wat zorgt voor een optimale veerkracht en vormvastheid. Voor deze babymatras betaal je iets minder dan 35 euro.

Baby/kleuter matras IKE 60×120

Baby/kleuter matras IKE 60x120De baby/kleutermatras IKE koop je aan voor iets minder dan 38 euro. Het is een prima polyether schuim matras waar je kleintje heel comfortabel op slaapt. De hoes van katoen kun je makkelijk van de matras afritsen en in de wasmachine wassen op 40°. Deze babymatras werd geproduceerd in Nederland en is van een prima kwaliteit.

Tot slot

Een goede babymatras hoeft echt niet veel te kosten. Als je een beetje uitkijkt en verschillende babymatrassen met elkaar vergelijkt kun je een degelijk exemplaar kopen voor een goedkope prijs.

Sarah Wagener

De juiste matras voor haar baby te vinden bleek een heel gepuzzel. Om dit voor andere ouders te besparen heeft ze deze blog opgericht.