Babymatras.net

De nummer een website van Nederland over babymatrassen!

Foto door Nyana Stoica op Unsplash

Babymatras aanbieding

Door Sarah Wagener op 5 augustus 2019

Een baby brengt heel wat tijd slapend door en ook peuters hebben er alle belang bij om naast hun nachtrust ook af en toe overdag nog wat te slapen. Het is dan ook heel belangrijk dat dit in de meest comfortabele omstandigheden gebeurt. Hoe beter de kwaliteit van een babymatras, hoe meer je kleintje van zijn rust zal kunnen genieten.

Babymatrassen zijn verkrijgbaar in alle prijsklassen en hoewel een goede babymatras niet duur hoeft te zijn, zijn er toch heel wat babymatrassen op de markt waarvoor je vrij diep in je portemonnee moet tasten. Over het algemeen zijn babymatrassen met een vulling van koudschuim de duurste. Als je een prijzige koudschuim matras in de aanbieding ziet staan, twijfel dan vooral niet te lang om deze te kopen. Aanbiedingen duren meestal niet lang en het zou zonde zijn om later voor dezelfde matras heel wat meer te betalen. We zochten enkele van de duurste matrassen die je het best in de aanbieding kunt kopen voor je uit:

Sleep Safe Pack Evolution Kindermatras als beste getest! Maat: 60 x120 (ledikant)

Aerosleep babymatras Evolution Pack 60 x 120De Sleep Safe Pack Evolution kindermatras werd als beste getest en dat merk je ook aan de prijs. Deze matras met een vulling van koudschuim kost normaal 159 euro. Heel interessant dus als je deze in de aanbieding op de kop kunt tikken. Rond deze matras zit een unieke hoes. Deze hoes beschikt over een 3D-honingraatstructuur die ervoor zorgt dat zowel warmte als vochtafvoer prima geregeld worden. Dit principe kreeg de naam AeroSleep. Dit systeem werkt echter alleen als je bovenop de koudschuimmatras en matrasbeschermer ook een AeroSleep-hoeslaken met dezelfde open structuur gebruikt.

ABZ Multicare (60×120) White On Top 2 New generation

ABZ baby matras orka - 60x120x10 cmOok de ABZ – Multicare New Generation babymatras is vrij duur in aankoop. De prijs voor deze matras is 129 euro. De vulling van deze babymatras bestaat uit LPHV-schuim, een soort koudschuim waar verschillende componenten aan toegevoegd werden. Dit LPHV-schuim zorgt niet alleen voor een optimaal ligcomfort, maar is ook bijzonder luchtdoorlatend waardoor je kleintje niet oververhit geraakt als het te warm krijgt tijdens het slapen. Rondom deze matras zit een anti-allergische hoes.

Tot slot

Kijk al tijdens je zwangerschap uit naar een babymatras. Zo heb je niet alleen voldoende tijd om alle babymatrassen met elkaar te vergelijken, maar is de kans ook groot dat je een duur exemplaar in de aanbieding kunt kopen.

Sarah Wagener

De juiste matras voor haar baby te vinden bleek een heel gepuzzel. Om dit voor andere ouders te besparen heeft ze deze blog opgericht.